Oplossingen voor duurzame warmte en koude

Bij Kelvin Solutions worden we gedreven door de energievoorziening van de toekomst en delen we een passie voor duurzame warmte. Als expert en betrouwbare partner nemen we u op weg naar de verduurzaming van uw energiegebruik.

Onze meerwaarde ligt niet alleen in onze technische kennis en ervaring in innovatieve concepten zoals collectieve warmte via warmtenetten, gebruik van restwarmte, rio- of geothermie, biomassa, enz. maar vooral ook in het feit dat we vérder gaan dan enkel het technische luik. We bieden een totaaloplossing en nemen alle aspecten die bij een project komen kijken voor onze rekening: van idee tot financiering en investeringsbeslissing; van toekomstvisie, beleid en architectuur tot succesvolle opstart en uitbating.

Oplossingen voor duurzame warmte en koude

Meer over onze diensten

Strategie en masterplanning

Samen bouwen we een toekomstvisie en strategie voor de transitie naar duurzame warmte en koude, en vertalen we die naar een concreet en haalbaar masterplan.

Projecten

We beschikken over de expertise en ervaring om alle projectfases in handen te nemen, gaande van de eerste verkenning of projectdefinitie, over de uitdieping en het ontwerp, tot de realisatie en oplevering.

Ondersteuning bij uitbating

Wij dragen mee zorg voor betrouwbare, efficiënte en toekomstbestendige installaties.

Recent nieuws

Bekijk al het nieuws
Kelvin Solutions verkent opnieuw warmtenet potentieel voor provincie Vlaams-Brabant
De komende 4 jaren zal Kelvin Solutions de provincie opnieuw ondersteunen in de screening van kansen voor collectieve warmte.
Kelvin Solutions wilt jongeren inspireren rond duurzame warmte
Jongeren warm maken voor technologie en energie: hoognodig als we de energietransitie willen versnellen.
Kelvin Solutions genomineerd voor Willen Winnen Award 2021
Met deze award wordt een bedrijf met een mooi groeiparcours in de kijker gezet door Jong-Voka Kempen. Kelvin Solutions, één van de genomineerden, sleepte de publieksprijs in de wacht.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie